Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

999.00

Joben 2018 malliston Neva sup-paketti 12.6 (381cm x 76cm x 15cm, 320L, 20PSI) pitää sisällään ilmatäytteisten sup-lautojen mallistomme nopeimman laudan. Joten jos suppailu merkitsee sinulle vauhtia ja/tai pitkiä matkoja, niin Joben Aero 12.6 on valintasi! Pakettiin kuuluu kevyt lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu ja jopa kolmen vuoden takuu*!

Laudan pitkän vesilinjan, kapean rungon, terävän keulan, kulmikkaan perän ja yhden 20cm syvän evän ansiosta Joben 12.6 supin vedenvastus on pieni ja kilometrit taittuvat leikiten. Rungon kajakkimainen terävä keula rikkoo aaltoa erittäin hyvin myös vastatuuleen meloessa, joten tällä supilla voi lähteä kovaan keliinkin haastamaan! Supin päällinen on pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen onnistuu liukastelematta. Laudan kannessa on Halkey Roberts-venttiili, kantokahva ja kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen.

Suositellaan pitkän matkan suppailijalle tai vauhtia rakastavalle!

12.6. SUP-pakettiin sisältyy:

  • Kelluva lasikuitumela (paino 840g)
  • Tehokas kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Paikkaussarja
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi

Joben ilmatäytteisten Aero-supien runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. Sup-laudan sydän on kuitumainen ”dropstitch”- materiaali joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan tekemää laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on kaksinkertainen pohjaliina johon on kiinnitetty koko laudan kattava nylon/pvc kangas. Vahvikkeen päällä on uloin näkyvä kuori joka on kestävää Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä liitoskohtien ollessa kolminkertaisia. Sup-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella, joka on koneellisesti tarkasti liimattu supin kanteen mikä takaa pitävyyden rullaus rullauksen jälkeenkin.

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen osoitteessa https://www.jobesports.com/happycumers/
Rekisteröimättömällä tuotteella normaali vuoden takuu.

Back to Top