Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

1099.00

Sup-melontaa koko perheelle!

Joben Bamboo 11.6 (350cm x 79cm x 13cm203L) melontalautta on kovakantisista malleista suunniteltu koko perheen käyttöön ja se onkin malliston varmin valinta jollei aikaisempaa kokemusta suppailusta ole. Bamboo 11.6 laudalla Sup-melonta on helppoa sillä matalampi keulan profiili (rocker) ja kulmikas perä tekevät laudasta erittäin vakaan, hyväliukuisen ja helpon ajettavan. 11.6. laudalla on helppo pitää hyvää matkavauhtia ja suuntaa yllä, joten 11.6. on erinomainen valinta retkeilijän supiksi.

Melontalautassa on mukava ja pitävä EVA pinnoite, jonka päällä jaksaa seisoa vaikka koko päivän! Laudan kannessa on kuminauhat varusteiden kuljetusta sup-melontaretkeä varten sekä integroitu ns. surf mount GoPro ym. kameroille, joten melontaretkien tärkeimmät hetket ikuistat upeasta kuvakulmasta. Laudassa on myös upotettu kantokahva siirtymiä ja rantautumisia varten. Mukana myös karkuremmi sekä läpinäkyvät kylkisuojat. Suositellaan maks. 110kg henkilölle.

Bamboo sup laudassa on koko laudan mittainen puuydin jonka ympärillä on kevyt EPS-vaahto. EPS-vaahdon päällä on kaksinkertainen 6oz lasikuitukerros, sitten bambukerros ja tämän päällä jälleen kaksinkertainen, vahvempi 9oz lasikuitukerros. Kaikki tämä viimeistellään vielä erittäin kestävällä epoxikerroksella jolla saadaan upea mattainen pinta puuosien jäädessä suojaan ja huoltovapaaksi. Joben kovakantiset supit ovat käsin viimeisteltyjä – lauta on laadukas ja kaunis kuin karkki! Laudan keskievä on 20cm pitkä ja sivuevät korvattu pitkillä kanavilla vedenvastuksen minimoimiseksi. Laudan paino on 14,7kg ja tilavuus 203L.

Back to Top