Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

899.00

Joben Aero 11.6 SUP (350cm x 76cm x 15cm, 317L, 20PSI) on matkasupien aatelia: terävän keulan ja kulmikkaan perän ansiosta lauta on mukavan vakaa ja todella hyväliukuinen SUP, jolla maisemat vaihtuvat rivakasti. Kannella on kahdet kuminauhat tavaran kuljetukseen, joten tarvikkeet pidemmällekin retkelle kulkevat helposti mukana.

SUP pysyy hyvin suunnassaan yhdellä 20cm syvällä keskievällä, sekä kulmikkaalla perän muodolla. Nämä ominaisuudet yhdistettynä pitkään vesilinjaan tuovat erinomaisen liu’un supiin. 11.6 SUP kelluttaa useammankin henkilön tai vaikka melojan ja koiran, maksimikelluttavuuden ollessa 130kg! Laudan paino on kuitenkin vain 9,3kg.

Sup-laudan päällinen on pitävää ja lämmittävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen onnistuu liukastelematta. Sup-laudan kannessa on Halkey Roberts-venttiili, kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen sekä kantokahva.

SUP-laudan purkaminen ja pakkaaminen kantosäkkiin on vaivatonta reilun kuljetusrepun ansiosta.

Jobe Aero 11.6 SUP sisältää:

  • Kelluva alumiinimela (69€)
  • Tehokas pumppu (59€)
  • Vedenpitävä kantoreppu (33€)
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Paikkaussarja
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi (29€)

Joben ilmatäytteisten Aero-supien runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. Sup-laudan sydän on kennomainen ”dropstitch”- materiaali, joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan tekemää laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on pohjaliina, johon on kiinnitetty koko laudan kattava PVC-vahvike. Vahvikkeen päällä on uloin näkyvä kuori, joka on kestävää Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä, liitoskohtien ollessa kolminkertaisia. Sup-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella, joka on koneellisesti liimattu supin kanteen, mikä takaa pitävyyden rullaus rullauksen jälkeenkin.

Back to Top