Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

799.00

Joben 10.6 Yarra SUP lauta (320cm x 81cm x 15cm 310L 20PSI) on hintaluokassaan ylivertainen jokapaikan ja koko perheen sup-lauta niin teknisesti kuin melontaominaisuuksiltaankin: lauta on kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava suuren maksimipaineen (20PSI) ja 15cm paksuuden ansiosta. Entisestään huippusuosittuun Yarra-pakettiin on 2018 malleissa lisätty vielä kädelle lämmin kevyt lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu sekä kolmen vuoden takuu*!

10.6. Yarra on todellinen koko perheen SUP lauta, joka on myös Joben malliston vakaimpia lautoja. Lauta on erittäin ketterä käsitellä pyöreiden muotojen ansioista jolla perheen pienimmätkin pääsevät helposti sup-melonnan maailmaan. Keskeltä ja keulasta leveä muotoilu tuo lautaan vakautta ja kantavuutta, joka on tässä laudassa 120kg. Tämä sup lauta toimii siis erinomaisesti myös isoimmankin melojan alla ja matka etenee, eikä energia kulu rungon notkumiseen tai syvällä kyntämiseen! 10.6 Yarra on varmin valinta jos aikaisempaa kokemusta suppailusta ei ole. Jobe Yarra 10.6 SUP-laudalla pääsee myös hyvin joogailuun ja fitnessiin mukaan!

Laudan päällinen on miellyttävää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad) joten melominen onnistuu liukastelematta. Yksi 20cm syvä keskievä pitää laudan hyvin suunnassaan. SUP:n kannessa on kiinteät kuminauhat tavaran kuljetukseen, neopreeninen kantokahva sekä laadukas Halkey Roberts-venttiili ilman täyttöön ja tyhjentämiseen. Melojan suositeltu maksimipaino 120kg ja laudan paino vain 9kg!

Jobe Yarra 10.6 SUP lauta sisältää:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-220cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Paikkaussarja
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi

Joben ilmatäytteisten Aero-supien runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. Sup-laudan sydän on lankamainen ”dropstitch”- materiaali joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan tekemää laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on kaksinkertainen pohjaliina johon on kiinnitetty koko laudan kattava nylon/pvc kangas. Vahvikkeen päällä on uloin näkyvä kuori joka on kestävää Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä liitoskohtien ollessa kolminkertaisia. Sup-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella, joka on koneellisesti liimattu supin kanteen, mikä takaa pitävyyden rullaus rullauksen jälkeenkin.

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen osoitteessa https://www.jobesports.com/happycumers/
Rekisteröimättömällä tuotteella normaali vuoden takuu.

Back to Top