Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

899.00

2018 Joben malliston Aero 11.6 Duna SUP-lauta (350cm x 79cm x 15cm, 324L, 20PSI) on matkasupien aatelia: Terävän keulan ja kulmikkaan perän ansiosta lauta on mukavan vakaa ja todella hyväliukuinen sup, jolla maisemat vaihtuvat rivakasti. Kannella on kahdet kuminauhat tavaran kuljetukseen, joten tarvikkeet pidemmällekin retkelle kulkevat helposti mukana. 2018 vuosimallin Duna-pakettiin kuuluu kevyt lasikuitumela (840g), nopea kaksisuuntainen pumppu (pumppaa sekä työntäessä, että vedettäessä) ja jopa kolmen vuoden takuu*!

Duna sup pysyy hyvin suunnassaan yhdellä 20cm syvällä keskievällä sekä kulmikkaalla perän muodolla. Nämä ominaisuudet yhdistettynä pitkään vesilinjaan tuovat erinomaisen liu’un supiin. 11.6 SUP kelluttaa useammankin henkilön tai vaikka melojan ja koiran maksimikelluttavuuden ollessa 130kg! Laudan paino on kuitenkin vain 9,3kg.

SUP-laudan päällinen on pitävää ja lämmittävää EVA-muovia (Anti Slip Pad) joten melominen onnistuu liukastelematta. Laudan kannessa on kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen sekä kantokahva. SUP-laudan purkaminen ja pakkaaminen kantosäkkiin on vaivatonta reilun kuljetusrepun ansiosta.

Jobe Duna 11.6 SUP-lauta paketti sisältää:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-220cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Paikkaussarja
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi

Joben ilmatäytteisten Aero-supien runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. Sup-laudan sydän on kuitumainen ”dropstitch”- materiaali joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan tekemää laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on kaksinkertainen pohjaliina johon on kiinnitetty koko laudan kattava nylon/pvc kangas. Vahvikkeen päällä on uloin näkyvä kuori joka on kestävää Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä liitoskohtien ollessa kolminkertaisia. Sup-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella, joka on koneellisesti tarkasti liimattu supin kanteen mikä takaa pitävyyden rullaus rullauksen jälkeenkin.

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen osoitteessa https://www.jobesports.com/happycumers/
Rekisteröimättömällä tuotteella normaali vuoden takuu.

Back to Top