Myymälät: Turku ja Pyhäranta - Suomalainen verkkokauppa & kivijalkakauppa!
In English

Kajakkirahdit ympäri suomen, alk. 40€! Katso maakuntakohtainen hinnasto täältä >>

Tarjous!Suosittu!

1068.00 745.00

Tyhjennä valinta

Flex FIT 4 – Tukeva laatukajakki

Kajakkipaketti Flex FIT 4 DeLuxe istuimella tarjoushintaan 745€. Kajakkipakettiin kuuluu kajakin lisäksi seuraavat tuotteet:

Voiko edullinen perus / päiväretkikajakki olla korkealaatuinen, hyvin varusteltu ja käyttäytyä tottelevaisesti melojan toiveiden mukaan?

Kantavuus 120kg

Tilavuus 225 L

Venture / P&H on Englantilainen laatukajakkien valmistaja joka tarjoaa nyt myös edullisemmassa hintaluokassa laatua ja varustetasoa jota monista muista peruskajakeista ei löydy. Rungonmuodon ansiosta kajakkia helppo ohjata melalla. Jalkatuet ovat säädettävät melojan pituuden mukaan ja siirtely on helppoa vaikka melonnan aikana. Istuma-aukko on reilunkokoinen joten kyytiin nouseminen on helppoa eikä tule isompikokoisellakaan melojalle ahtauden tunnetta. Kajakin kannella on kätevä paikka lisävarusteBoxille ( Deck Pod ), johon saa käsien ulottuville evästä. kameran, kännykän jne. Etukannella on myös melalle kätevä kiinnityspiste kun tarvitset kädet vapaaksi vaikka valokuvaamista varten.

Kajakki on malliston tukevin joten melonnan aloittaminen on helppoa. Koska kajakki on kevyt sitä on mukava liikutella tai lastata vaikka auton katolle kun haluaa vaihtaa maisemaa.

Flex on hyvä valinta kun haet helppoa, turvallista, hauskaa ja monipuolista kajakkia, joka sopii monen kokoiselle melojalle. Kajakki on saanut Canoe & Kayak UK lehdessä korkeat ”suosittelemme” arvosanat!

Kajakin väri: oranssi

Kajakin ostajat katsoivat myös

Paino 23.50 kg
Mitat 330.00 × 65.00 cm
Liivin koko

, , , ,

Melan pituus

, , , ,

Back to Top